Loading...
» Terug naar aanbod

Individuele gesprekken

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat doet er toe voor mij? Hoe verlang ik mijn leven te leven? Waarvoor wil ik kiezen? Wat is van ultiem belang in mijn leven? Met wie voel ik mij verbonden? In welk verband leef ik? Hoe kan ik (opnieuw) in contact komen met de bron(nen) die mij voeden? Waardoor word ik geïnspireerd? Wat is mijn bezieling? Wat heb ik met religie? Wat geloof ik, hoop ik, heb ik lief?

Soms ervaren mensen het verlangen (of het gemis) om met deze vragen bezig te zijn. Om uit te zoeken wat de samenhang is van het eigen levensverhaal; om de zin, de betekenis, het doel van het (eigen) leven te verkennen en verhelderen. Om een keuze te kunnen maken (studiekeuze, beroepskeuze, levenskeuze, …). Om het eigen levensverhaal te schrijven en dat te plaatsen in tijd en ruimte, of in een groter (overstijgend) verband.


Praktisch
  • Voor wie? Ben je op zoek naar begeleiding die jou in deze zoektocht kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op: renilde.vos@degrondmelodie.be.
  • Waar? De gesprekken gaan door bij De Grondmelodie vzw, Kriekenboslaan 44, 3001 Heverlee. (Voor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer: zie contact.)
  • Prijs? 40 euro per gesprek van max. anderhalf uur. Studenten en jongeren tot 25 jaar betalen 25 euro.

©De Grondmelodie vzw - www.degrondmelodie.be