Loading...

VOOR IEDEREEN


Vraag je je wel eens af wat de samenhang en de betekenis van je leven zou kunnen zijn? Wil je graag leven in aansluiting bij je diepste verlangens? Ben je op zoek naar wat jou drijft en inspireert, naar wat jou veerkracht geeft?
Sta je voor een belangrijke keuze en wil je die benaderen vanuit een omvattender perspectief? Moet je, omwille van vermoeidheid, burn-out of ziekte, op zoek naar je krachtbronnen en naar een andere manier van leven?
Heb je op een of andere manier verlies geleden en wil je daarrond op verhaal komen?
Verlang je naar stilte, rust of stabiliteit zodat je authentieker in het leven kan staan?
Wil je daar individueel mee aan de slag of liever in groep? Dan vind je beslist iets interessants tussen deze initiatieven!

Individuele existentiële en spirituele begeleiding

Individuele gespreksmogelijkheid voor wie zoekende is rond de samenhang, de zin, de betekenis, het perspectief ... van haar of zijn leven. We bieden diverse formules aan :

In groep


Samenkomsten in kleine groep met (in wisselende samenstelling) telkens drie ingrediënten : een individuele (meditatieve ) oefening, verdieping vanuit tekst, muziek, beeld,... en uitwisseling.

Weekends


Een weekend stilvallen in de rust en op het ritme van een trappistenabdij, aangevuld met een eigen inhoudelijk programma.
Op maat:
Vind je (als persoon of als groep) je gading niet tussen deze initiatieven maar voel je je wel aangesproken door het aanbod en de manier van werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We geven graag, in overleg, vorm aan een initiatief op jouw/jullie maat.

©De Grondmelodie vzw - www.degrondmelodie.be